Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Header Ads

//

Canlı Akış

latest

Nazarın Belirtileri

Tarihi, insanlık tarihi kadar eski olan nazarın belirtilerinin neler olduğunu iyi bilmek gerekir. Her konuda  konuşacak  bir şeyi ola...

Nazarın Belirtileri
Tarihi, insanlık tarihi kadar eski olan nazarın belirtilerinin neler olduğunu iyi bilmek gerekir.

Her konuda  konuşacak  bir şeyi olan insanımız, nazar konusunda da sayfalar dolusu konuşabilmekte, kendilerince tarifler tedaviler koruma yolları üretebilmektedirler. hayatın gerçekleri karşısında çaresiz olan insanın imkanları dahilinde doğru yada yanlış, mümkün olan her çareye baş vurmasını normal karşılamak gerekir. Buradaki acı yanlış insan çaresizliğini ranta dönüştürmek, çıkar sağlamaktır.

Her konuda konuşmak marifet olamaz. Bilmediğinden emin olmadığın konuda konuşmak, bildiğin konuda ise araştırmak, doğru bir şekilde bilgilenmek marifettir.

Etkilenen her canlının cinsine, yaşına, kilosuna, vücut direncine, etkilenme zamanına, yaşanan coğrafi konuma, deniz seviyesinin yüksekliğe, etkilenme şiddetine ve etkilenme süresine göre çeşitlilik arz eder.


Başta insan olmak üzere, bildiğimiz bir çok canlıya nazar değer. Başta kuzu, koyun, deve, süt veren inek en fazla etkilenenlerdir. Bu canlıların nazara karşı hassas olmalarının sebebi konusunda bir bilgi yoktur. Ancak insan hayatında çok önemli yerleri olmaları itibariyle etkilenmelere çok maruz maruz kalmaları düşünülebilir.



Kaynak:
Mehmet Kasadar
İki Cihanda Saadet

Hiç yorum yok